Okul rehber öğretmeni Rukiye GÜLER´in veli bilgilendirme seminerleri

20 Ekim 2018 tarihinde Okul rehber öğretmeni Rukiye GÜLER tarafından ‘ihmal ve istismar’ konulu sunum yapılarak velilerimizin konuyla alakalı bilgi edinmeleri sağlanmıştır.

02 Aralık 2018 tarihinde Okul rehber öğretmeni Rukiye GÜLER tarafından ‘madde bağımlılığı’ konulu seminer verilmiştir. Seminer kapsamında;  Madde nedir? Neye benzer? Bölgemizde (emniyetten alınan veriler doğrultusunda) hangi tür maddeler görülmektedir? Madde kullanım belirtileri nelerdir ? Konuları işlenmiştir.

14.02.2019 499

02 Aralık 2018 tarihinde Okul rehber öğretmeni Rukiye GÜLER tarafından ‘madde bağımlılığı’ konulu seminer verilmiştir. Seminer kapsamında;  Madde nedir? Neye benzer? Bölgemizde (emniyetten alınan veriler doğrultusunda) hangi tür maddeler görülmektedir? Madde kullanım belirtileri nelerdir ? Konuları işlenmiştir.

14-02-2019 VELİ BİLGİLENDİRME ZARARLI ALISKANLIKLAR14-02-2019 VELİ BİLGİLENDİRME ZARARLI ALISKANLIKLAR