Şehit Yılmaz Oğuzhan Kula Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Birlik ve beraberlik içerisinde Ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesine çıkarılması için, değişime uyum sağlayan Mesleki ve Teknik becerilerle donatılmış sosyal ve kültürel gelişmelere açık, kendine güvenen, düşünen, donanımlı, Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı özgür bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Mesleki ve Teknik Eğitimde kaliteyi sağlamak için, Milli çıkarlarımızı gözeterek bilgi, beceri, tavır ve davranış yeterliliği kazandırma, manevi ve kültürel değerleri özümsetme, çağdaş bir dünya görüşüne sahip olma, çalışma hayatının ihtiyacını karşılama, okulumuzun fiziki gelişimini iyileştirmek için yeni kaynaklar oluş- turmak ve oluşturduğumuz bu kaynakları verimli kullanmaktır.

Başarılar: Okulumuz öğretmen ve öğrenci başarıları başta olmak üzere her alanda sayısız başarılar yapmıştır.

Isınma: Merkezi kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehityilmazoguzhankulamtal.meb.k12.tr

Adres - Güzelyurt Mahallesi Şefaatli cad. No7 Sorgun Yozgat

Yerleşim Yeri - Sorgun Merkez.

Adres - Güzelyurt Mahallesi Şefaatli cad. No7 Sorgun Yozgat

Ulaşım Her şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezinde